~~7 Minggu Lagi??~~

Wow.tiggal lagi 7 minggu LI nih.ak rasa xsabar2 nak abis.sedar xsedar dah abis 13 minggu duk lepak kat Krim Network ni.bezz ke wat keje ni?soalan yang ak jawab "TIDAK".hehe.xbezz sebab duk lepak kat ofis je.mcm duk saja2 dalam rumah.duk tmenung.paling banyak pon duk mengonlinekan diri la.sampai da rs bosan dah duk online hari2.tp nk wat mcmmna kan?kl xonline,keje seme xjalan.xde idea.bertenet la sumber idea nk wat projek.
Alhamdulillah la projek yg compny bg pn da siap.tinggal nk update je sikit2.

skrg ni ak dtg ofis wat ap?main fesbuk,YM,plurk,pah 2 tido jap.haha.
cam2 la hari2.sistem da mls nk tgk.kl SV ad bgtau ap2 yg kena ubah,tang2 tu jgk wat.esknye cam bese la..fesbuk,YM,plurk,tido

..uhh..bezz ke keje camni?jawapan die tetap "TIDAK".ak nak balik ke style kehidupan lama ak.bia bz skit,asalkan xbosan.hari2 masuk ofis,mulakan tany diri sendiri "ARINI NAK WAT APA?".jwpn yg slalu ak dpt.."TIADA APA2"..haha..
tgk2 balik "BUKU PANDUAN LATIHAN PRAKTIKAL"

br ak teringat ada 1 keje lagi nk kena settle.apalagi kl bukan wat report LI kan?aduii..bab ni ak paling malas..help2..xpe,ad la mangsa ak nanti..hehe..
ok..stakat 2 dulu..nk pnjg2 pn xde pape jgk nk diceritakan,post ambik syarat je ni..ak nk post pendek2 je.gud luck everyone..:)

1 comments:

  onniye*occuke

March 11, 2010 at 11:36 AM

sape mangsa2 mu tu lad?sis2 mu ke?hahahah..dera diorg..