~~Buka Buku Baru~~

Assalamualaikum..
tuk sekian lama ak tak mengupdate blog ni.arini terasa nk menaip plak.last entry ak post ms hari last latihan praktikal.stop je LI,stop jgk la blog ak..apsl ha?bkn ak xde benda nk dishare..dlm kepala otak ni sebenarnya bercambah2 dengan segala rungutan,pengalaman,aduan,komplen,sindiran,kemarahan n segala bagai lagi la.tp ak malas nk mnaip..
kl nk diciter,diingatkan balik ap ak wat selepas LI,mmg ak suka sgt..rs mcm enjoy xde penghujung je..plg bnyk masa ak cuti abis ngan jalan2 n mengembara je.best sgt ak malas nk citer la..sape yg suka mengembara tau2 sendiri la rasanye..yg xsuka 2,cuba2 la wat2 suka..hhehe..

Tup,tup..dah abis 3bulan cuti..kejap je ms bgerak kan?ak rs cam blom puas lg cuti..blom puas bjalan n mengembara..kl stakat duk umah je,xyah cuti xpee..

lani sem baru dah start.subjek baru dah didaftar.tp cam mcm dah xde prasaan je duk kat UTM ni..sbb mcm dah lama sgt tinggalkan suasana hidup camni..boleh la nk wat perbandingan hidup bekerja ngan belajar ni..ak sendiri pon rs cam dah konfius mane best..ms kije rs stress sbb kije blambak,rasa nk balik belajar..ni bl dah blk belajar rs mcm xredy lagi je nk teruskan ni seme..

pape pon masa dah bjalan xleh nk undur balik.biarkn la ap nk jadi pon,terima jela seadanya..kl suka,sama2 la kita gelak ketawa..kl sedih,sama2 la kita nangis..kl sakit ati,sama2 la kita marah..kl xtau ap rasa,wat je cam xde prasaan..n ni mungkin last semester ak study kat UTM ni.kenapa ak cakap mungkin je?sebab ak pon xkompem la semester ni camne..ngah xde prasaan lg nk study..huhu..arap2 semangat ke"study"an ak dtg la secepat mungkin sebelum ak tsedar ms dah terlambat..ak xnk extend weeh..DOAKAN KEJAYAAN AKU..xsabar nk konvo kali kedua beeb..pas 2 nk wat ap?haaa..2 citer lain kali la..blom smpai masanyer lg nk citer 2 seme..

ok la..2 la dulu kerepek yg boleh ak post..kerepek pedas,kerepek manis,kerepek masin..merepek..
blah luuwww..

tempat paling best ak rasa~~Kundasang,Sabah~~

1 comments:

  HaDrullaDtFi

July 22, 2010 at 9:16 AM

rayban ak tertinggal kat sabah..sesiapa yg berkenaan,jika baik hati sila pos ke semenanajung ok?huhu..